Skip to main content

Over ons

Voor ons is je vermogen, je erfenis of de kostbare tijd met je kinderen en familie gelukkig verdeeld wanneer ze passen in het nieuwe toekomstplan waar jij voor wilt gaan.  

Cliënten contacteren ons meestal op het moment dat ze door een emotionele periode gaan. Beslissingen zijn genomen, moeten nog genomen worden of werden voor jou genomen.  Misschien kan je niet wachten om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen, misschien is een verlies is je overkomen. Alleszins is de toekomst zoals je die voorheen had gepland, niet meer dezelfde. En bij verandering zijn er veel vragen en onzekerheden.

Terwijl je dit aan het verwerken bent, wordt je gevraagd om afspraken te maken, administratie te regelen en zakelijke beslissingen te nemen die wel degelijk gevolgen hebben voor je toekomst. Emoties worden bovendien zelden op dezelfde manier en op hetzelfde tempo verwerkt, hetgeen onderlinge communicatie moeilijk maakt.

Wij staan je met raad en daad bij om afspraken te maken en op papier te zetten. Bij conflict zetten wij jullie opnieuw op hetzelfde spoor door te focussen op de eindbestemming. We zoeken samen uit wat wel werkt. Samen maken we een toekomstplan dat voor elk haalbaar én wenselijk is. Zodat je daardoor rust en opnieuw geluk kan vinden. Zodat het gelukkig verdeeld is.

Rein Sobrie

Oprichter & bemiddelaar

Familiaal bemiddelaar – jurist – lid van Bemiddeling VZW

Liliane Van Loon

Bemiddelaar

Familiaal bemiddelaar – financieel adviseur – lid van Bemiddeling VZW – lid van Uw Bemiddelaars - lid van Scheidingsconsulenten/Pareto

Kaat Vermeeren

Notarieel juriste

Familiaal bemiddelaar

Onze praktijkgebieden

ONZE EXPERTISE

Uit elkaar gaan

Ouderschap na scheiding

Huwelijks- en samenlevingscontracten

Familieruzie

Aangifte nalatenschap

Zakelijke bemiddeling

Hulp nodig bij een familiale kwestie of discussie?